News Update :
Home » , , » Wong ah beng di pusat membeli belah...

Wong ah beng di pusat membeli belah...

Penulis : Zaisuhaila Ishak on Saturday, April 24, 2010 | 1:29 AM

Ini adalah wa punya pemerhatian terhadap perlakuan social yg seling boleh dilihat di pusat2 membeli belah di tanah ayer..

Awek cun + balak hensem
Ini couple rileks sahaja. Tiada menunjukkan public affection yang berlebihan. Olang lain pun sinang melihat meleka.

Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek ygcun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Silapelhatikan balak itu,ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang itubalak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Bolehdiperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasiktambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manissahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.


Awek tak cun + balak hensem
Lu boleh nampakitu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasiklepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akandilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya. Boleh diperhatikanjua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punyatingkatlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek takcun mesti kasik jelingan maut terlhadap itu amoi cun. Selupa mau makanolang... Inseculity ploblem..

Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple talak sapa pedulik punya..no komen..

Group of girls + 1 guy
Selalunyaberlaku di kedai makan.. Seolang lelaki di kelilingi kawan-kawanpelempuan nya. Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka.Lu akan pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap palingbanyak sambil buat lawak talak kelaka (tapi kawan2 pelempuannya mestiketawa jugak)

Awek cun berpakaian seksi
Akan lamai olangmelihat awek ini. Tetapi awek ini talak kisah sebab besar kemungkinandia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu. Awek seksi ini sukamenunjukkan buah-buahan di dada nya, atau pusat nya di khalayak lamaikelana dia tau badan nya ada powah.. Seperti juga lu ada keleta cantikka lumah besar ka jam balu ka mesti kasik olang tengok, so bolehpelasaan ada happy. ini awek pun sebegitu jua.

Awek tak cun berpakaian seksi
Hoiyoooo inimanyak keji punya polumpuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh,jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dilisendili dengan mengatakan "I wear sexy and I feel good" ataupun "I havethe right to wear anything I want"... Sememangnya meleka melasakanbahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Watidak lasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh &sexy?? Tepuklah lu punya dada tanya selera ada lalu ka Tatau apa maucakap lagi woo..

Share this article :
 
Design Template by ZoOM Team | Support by creating website | Powered by Blogger