News Update :
Home » , , » [STORY] Cerita pasal kentut

[STORY] Cerita pasal kentut

Penulis : Zaisuhaila Ishak on Sunday, June 13, 2010 | 10:37 PM

Ini kisah benar.. tp bukan kisah aku.. kisah kakak aku ngan anak die

Kakak aku ni ustazah.. so satu hari die ade kelas petang kot.. ( aku pon x pasti kelas ape.. sbb bende ni kakak aku yg cite). Disebabkan kelas ni x formal, die bawakla anak die sorang ke kelas ni. Anak buah aku yg sorang ni baru 4 taun, manja yg amat ngan mamanya..mane2 akak aku pegi mesti nak ikut..wpon dah 4 taun, die ni x pandai cakap..cakap pon pelat2 lagi.. nak dijadikan cerita.. kakak aku pon bagila keje kat anak2 murid die, so kelas tu cam senyap la sekejap. tibe2 kakak aku terkentut...kuatla jugak sbb anak2 murid die boleh dengar. So anak murid die cakap : Ustazah, sapa yg kentut tu? kuatnye.. K ye ? ( k tu name anak buah aku). Akak aku pon dgn gelak2 n cover2 malu sket ckp.. a'ah.. k la yg kentut tu.. ish.. k ni malulah ngan kakak2 tu.. pastu satu kelas la gelakkan k.. tp k ni punyela x puas hati.. tibe2 die jerit.. bukanlaaaa.. mama yg kotot ( sebab die pelat).. saye x kotot... hahahahaha.. akak aku cepat2 je pastu suruh anak2 murid die fokus wat keje utk cover malu die...
Share this article :
 
Design Template by ZoOM Team | Support by creating website | Powered by Blogger